طرز تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو

شاید برای شخص دیگری نیز جالب باشد:
Share

Untitled-1

مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو:

پاستا پنه: ۵۰۰ گرم

سینه مرغ: ۳۰۰ گرم

قارچ: ۲۰۰ گرم

سیر یا پودر سیر: ۳ یا ۴ حبه

خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه

پنیر پارمسان: یک پیمانه

پنیر خامه ای یا لبنه یا ریکوتا: ۱/۲ پیمانه

جعفری تازه: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۱/۴ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ رو برش های نازک و خلالی میکنیم. سپس خلال های مرغ رو توی تابه می ریزیم و تفت می دهیم. رنگ آن که برگشت کره را اضافه می کنیم و همراه نمک و فلفل تفت می دیم. درب آن را گذاشته تا مغز پخت شود.

تو این فاصله پاستا پنه رو مثه همه پاستاها آبکش می کنیم و می گذاریم آب آن کامل برود و سرد شود. (در یک ظرف آب ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش آید سپس مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده بعد پاستاها را درون آن ریخته تا کاملا پخته شود سپس در آبکش ریخته تا آب آن برود.)

قارچ رو تمیز می کنیم و به صورت ورقه ای خورد می کنیم.سپس ورقه های قارچ را به مرغ اضافه کرده و تفت می دهیم بعد مقداری آویشن به آن اضافه می کنیم.

chikenpasta-alfredo01

طرز تهیه سس آلفردو:

ابتدا سیر رنده شده را در تابه ریخته و تفت می دهیم سپس خامه و پنیر و جعفری را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه گرم و شل شود. مقدار خامه و پنیر را می توانید بیشتر هم بریزید. حرارت باید ملایم باشد و هم بزنید (از پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا و چدار استفاده نکنید، چون کشدار است.)

chikenpasta-alfredo02

سپس پاستاها را که آبکش کردیم به سس آلفردو اضافه می کنیم و مجدد آویشن و فلفل و نمک را به میزان لازم به موادمون اضافه می کنیم. بعد مواد را در ظرفی ریخته و تزئین می کنیم.

AndroidOnlineNewsImage

 

م کاسب

خانم کاسب فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی است. ایشان علاقه زیادی به کار با جواهرات و تحقیق در مورد خواص سنگ ها و فلزات گرانبها دارد. بدیهی است که تحقیق و پژوهش احتیاج به مطالعه بسیار دارد و اتفاقا کتابخوانی یکی از مهمترین فعالیت های ایشان در اوقات فراغت است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *